Home Printers
22 | 08 | 2019
Printers Afdrukken E-mail
Welke printer kiezen ?

De 2 meest voorkomende types printers zijn:

- Inkjetprinters.

De "inktdruppel" wordt op het papier gespoten door gebruik te maken van een bepaalde technologie. Deze printers kunnen goedkoop gefabriceerd worden en kunnen fraaie resultaten laten zien. Bepaalde types van inkjetprinters zijn niet zo zuinig in het inktgebruik. In het gamma van inktjetprinters heeft men types waar de printkop op de cartouche verwerkt zit of waar de printkop apart van de inktpatronen verwerkt is.  Afhankelijk van hoeveel pagina's men afdrukt kiest men de technologie.  Drukt men minder dan 50 pagina's per maand af dan is het beter voor te kiezen voor een printer waar de printkop in de cartouche verwerkt zit.  Drukt men meer dan 50 pagina's per maand af dan is er binnen het HP gamma de officejet printers die 50 % goedkoper afdrukken dan een laserprinter, deze printers zijn voornamelijk ontworpen voor documenten op een goedkope manier af te drukken.


2. Laserprinters.

Drukt tekst of afbeeldingen af door "Toner" (zwart of gekleurd poeder) aan het papier te hechten, nadat de toner op het papier aangebracht is wordt de toner op het papier "gebakken".  Deze printers zijn voornamelijk ontworpen voor wie veel afdrukt.  Het afdrukken gebeurd ook vlugger dan bij een inkjetprinter.  Minder tot nauwelijks geschikt voor het afdrukken van foto's.
 

Actuele prijzen en voorraad via onze Selexion-website:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ______________________________________________________


Volg zeker www.selexion.be/page-computers voor meer info.
 
Laatst aangepast op zondag, 06 maart 2016 17:26