Home Uitbreiding Gebouw
26 | 06 | 2017
verdubbeling ruimte Afdrukken E-mail

Eindelijk, na méér dan een jaar diverse mogelijkheden overwegen konden we recent de aankoop van een groot nabijgelegen pand vastleggen.
Sinds kort kunnen we al stockeren bij Beernaert, en deze zomer is het gebouw volledig leeg en beschikbaar voor ons. Dit maakt dat we comfortabeler en veiliger gaan kunnen werken.
Dit maakt ook dat de firma, als de kansen zich aandienen, verder kan groeien, in de stijl dat we bezig zijn. We hebben een sterke en trouwe groep medewerkers, die hoofdzakelijk op fiets en wandelafstand van de firma wonen. In Poperinge is er uitzonderlijk veel elektronica-vakkennis aanwezig, vanwege de historische aanwezigheid van Barco.
Ondertussen zijn we met 150 medewerkers. Goede tewerkstelling bieden is hier altijd al een "passie" geweest, samen met "proberen werken voor eigen streek". Gezien de nichemarkt waarin we zitten, is gans Belgie, ons werk-gebied.
 
Qua gebouw zitten we hiermee niet in een eindfase. We gaan een aantal jaren regelmatig bouwwerken hebben, en bepaalde activiteiten moeten verhuizen. Maar daar zien we niet zo tegenop. Het is vooral telkens onszelf verbeteren.
Bemerk op de foto: linkerdeel 35 meter Page, rechterdeel komt er een 55 tal meter bij, op dit moment zijn we gesprekken bezig met het stadsbestuur, omtrent een ontwikkelingstraject.

Luc Page


 
Laatst aangepast op donderdag, 19 januari 2017 20:53